UPDATE: Masina care a plonjat in Dunare, in dreptul localitatii Coronini din judetul Caras- Severin, se afla la o adancime de noua metri, iar in apa sunt cel mult cinci grade Celsius, potrivit echipelor de interventie. in masina se afla un barbat si o femeie, precum si copii lor- un tanar de 18 ani si un copil de sase ani.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ”Semenic” al judetului Caras-Severin, Elena Tarla, a declarat pentru News.ro

ca barbatul care a reusit sa se salveze din masina care a plonjat in Dunare in dreptul localitatii Coronini a fost transportat la spital.

”Este vorba despre un barbat de 45 de ani care a reusit sa se salveze, dupa ce masina in care se afla a ajuns in Dunare. Barbatul a fost transportat la spital. Initial, a fost in stare de inconstienta, insa si-a revenit dupa ce i s-au acordat ingrijiri medicale. De la el stim ca in masina se mai afla o familie- un barbat si o femeie si copiii lor, respectiv un tanar de aproximativ 18 ani si un copil de aproximativ sase ani”, a spus Elena Tarla.

Un elicopter SMURD a ajuns la Coronini si este pregatit sa intervina pentru a prelua victimele, dupa ce acestea vor fi scoase din apa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, un echipaj de scafandri din judetul Mehedinti a sosit la locul accidentului si intervine la aceasta ora pentru a scoate victimele.

Conform sursei citate, masina s-ar afla la o adancime de noua metri, iar temperatura apei este de 4-5 grade Celsius.

Accidentul a avut loc sambata dupa-amiaza, in zona Coronini.
 

Citeste si: A fost gasit in COMA pe traseul Jepii Mici! Salvamontistii intervin cu greu pentru salvare din cauza zapezii

Potrivit primelor informatii transmise de ISU Caras-Severin, un apel la 112, primit in jurul orei 11.44, semnala ca in localitatea Coronini un autoturism a parasit carosabilul si a cazut in Dunare, iar mai multe forte din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Serviciului Judetean de Ambulanta si Politiei s-au mobilizat la locul evenimentului.
Din datele primite de la una dintre persoanele care se aflau in masina si care a reusit sa ajunga la mal, se pare ca in autoturismul cazut in Dunare se mai afla patru persoane- trei adulti si un copil.

In sprijinul echipajelor ISU, vor veni si unelicopter SMURD de la Craiova si un echipaj de scafandri din Mehedinti, a adaugat sursa citata.
Purtatorul de cuvant al ISU Caras-Severin, Andreea tarla, a precizat pentru News.ro ca la aceasta ora autoturismul a fost localizat si urmeaza interventia scafandrilor.
 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si