Pe 30 septembrie, cu ocazia sarbatoririi a 10 ani de cand Preafericitul Parinte Daniel a fost intronizat ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane, agentia de stiri a Patriarhiei, Basilica, citata de activenews.ro, a trecut in revistă 8 lucruri pe care romanii nu le ştiu despre Patriarhul lor, scrie wowbiz.ro.

Citeste si: Cutremurator! Ce s-a descoperit despre soferul care a cazut cu masina in Dunare

“Are evlavie la Sf. Parascheva; Este poliglot. Vorbeşte fluent franceză engleză şi germană şi are cunoştinţe de italiană, greacă şi latină; l-a avut duhovnic pe părintele Cleopa; Este foarte ordonat. Patriarhul Daniel îşi organizează eficient timpul şi spaţiul; Are o bună memorie; este milostiv. Patriarhul urmează îndemnul lui Hristos de a fi milostivi. În afară de lucrurile personale necesare (îmbrăcăminte, cărţi, hrană), pe care şi le procură din salariu, Patriarhul oferă întregul salariu milostenie; are gândire pozitivă. Patriarhul Daniel întotdeauna caută ce este bun şi luminos la un om; Patriarhul nu deţine proprietăţi personale”, a scris basilica.ro despre Patriarh.

Ultima afirmatie, ca Patriarhul nu detine proprietati, s-ar putea sa nu fie corecta. WOWbiz.ro a dezvaluit, acum doi ani, ca Patriarhul isi ridica o vila in curtea surorii sale, in zona Halei Traian. Pe numele din buletin Dan Ilie Ciobotea, acesta si-a facut mutatie la adresa unde locuieste sora sa, Floarea.

Mai mult, la 13 aprilie 2012, cand era deja Patriarh, Ciobotea a solicitat Primariei sectorului 2 o autorizatie de construire a unei case cu parter si un etaj, la aceeasi adresa la care figureaza sora sa.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Aceasta detine o casa la strada, in timp ce Daniel si-a ridicat-o pe a sa in fundul curtii, departe de ochii lumii, spate in spate cu un imens zid de caramida. Tot ce se poate observa este ca locuinta lui Daniel este de culoare verde, atat fatada, cat si acoperisul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si