Potrivit comisarului Robert Stanciu de la Biroul Rutier Buzau, accidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum ud, in momentul in care soferul unui autoturism Dacia Logan care circula dinspre Focssani catre Bucuresti a derapat si a fost lovit de un microbuz de transport persoane care se deplasa regulamentar din sens opus.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Citeste si: Iarna neobisnuita in acest an in Romania. Directorul ANM, despre schimbarile climatice care ameninta Romania: "Vorbim de temperaturi extreme"

Microbuzul de transport persoane implicat in accident facea o cursa Bucuresti-Chisinau si avea la bord 13 persoane. Doua dintre ele au fost ranite si transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. De asemenea, soferul vinovat de producerea accidentului, cat si copilul acestuia, aflat pe bancheta din spate a autoturismului, au suferit rani grave si au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Buzau.



 Traficul pe soseaua de centura a municipiului Buzau se desfasoara pe un singur sens de circulatie, in urma accidentului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si