Directorul aeroportului  Mihail Kogalniceanu era ieri la volanul masinii sale de teren si conducea haotic, pe sosea. Se ducea spre birou, cand un alt sofer a inceput sa-l filmeze. Se vede clar pe inregistrare cum bolidul de lux iese pe marginea drumului si e la un pas sa loveasca panoul. Apoi, desi semnalizeaza dreapta, directorul aeroportului intra pe banda din stanga.

Soferul din duba galbena incetineste si asista la o scena halucinanta: Masina de teren incaleca sensul giratoriu si abia apoi se indreapta spre aeroport.

In drum spre parcarea aeroportului, soferul schimba benzile de parca n-ar avea mainile pe volan. Nu are viteza, dar felul in care conduce il face pe taximetristul din spatele lui sa franeze si sa-l depaseasca prin dreapta. Intr-un final, directorului i se deschide bariera si se face nevazut

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bogdan Artagea, directorul aeroportului Mihail Kogalniceanu infirma zvonurile ca ar fi condus beat.

Bogdan Artagea, director aeroport

"Am vrut sa trag pe dreapta sa vorbesc la telefon, dar am reusit sa actionez speakerul, am si semnalizat ca vreau sa fac dreapta, dar m-am intors spre aeroport si am ramas la sedinta in continuare"

Politistii s-au autosesizat dupa aparitia acestor imagini, dar nu pot face dovada faptului ca directorul aeroportului a consumat bauturi alcoolice.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si