Inca din 2006, conform site-urile ortodoxe, Pomohaci a inceput sa modernizeze si sa mareasca biserica unde era preot paroh. Tot atunci, langa biserica, fostul parinte a construit o anexa in care “sta de vorba cu credinciosii”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In imaginile cu biserica si curtea acesteia apare insa si o cruce mare de marmura, care se continua cu un fel de cripta, desi pe monument nu apare scris nici un nume, semn ca acolo nu se afla mormantul vreunui fost preot care a slujit la Mosuni.

Citeste si: Mitropolia Ardealului explica excluderea lui Cristian Pomohaci: Abateri morale si canonice, printre care ”declansarea si intretinerea unui scandal mediatic fara precedent”

In aceste conditii, este posibil, ca atunci cand a modernizat si refacut lacasul de cult, Pomohaci sa se fi gandit la propriul sau mormant atunci cand nu va mai fi.

Asta si pentru ca pana acum cateva luni, nimeni nu banuia ca parohul din Mosuni, omul care aduna atatia credinciosi in biserica lui, va ajunge sa fie caterisit.
In urma cu doar o saptamana, Mitropolia Ardealului a dat verdictul definitiv in cazul lui Cristian Pomohaci. Acesta a fost scos din randul preotimii, dupa ce a fost implicat intr-un scandal sexual fara precedent in Biserica Ortodoxa Romana.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si