Totul s-a intamplat dimineata, la cativa pasi de scoala. Parintii si-au lasat fiica in statia de autobuz. Dupa cateva clipe, un individ s-a dat jos din masina si a incercat sa o ademeneasca pe copila.

In tot acest timp, individul o tinea pe fata de mana.

Doina Marinov – inspector: “Scena a fost vazuta de un parinte care l-a amenintat pe agresor ca va suna la politie si in momentul acela s-a smucit.

Initial a fugit si apoi s-a ridicat si a fugit”. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Doar ca povestea iesita din gura directorului scolii nu e aceeasi cu cea a inspectorului:

Anca Serea- director adjunct Scoala Alexandru Ioan Cuza Bacau: “I n acel moment treceau pe strada si alti parinti care mergeau spre scoala si nu a intrebat nimeni”.

Cert este ca fata, imediat ce-a reusit sa scape din mainile agresorului, a fugit in scoala, unde a spus tot ce-a patit.

Anca Serea- director adjunct Scoala Alexandru Ioan Cuza bacau: “Era speriata, a plans, a avut nevoie de consoliere a avut o disuictie cu ea si doamna invatatoare”.

Desi in stare de soc, fetita a reusit sa-si aminteasca multe detalii, care i-ar putea ajuta pe politisti sa dea de urma suspectului. De ajutor le-ar puitea fi si camerele de supraveghere din zona.

Din cauza panicii iscate, cei de la inspectorat au convocat toti directorii de scoli ca sa ia masuri speciale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si