E doar un episod din amintirile crunte ale Mirunei, o tanara din Timisoara. Le traieste cu infrigurare si acum, la 32 de ani. Si-a facut,insa, curaj sa vorbeasca despre anii de studentie, cand ar fi fost hartuita de unul dintre fostii ei profesori!

MIRUNA ROLEA: "E vorba de profesorul care m-a pregatit pentru admiterea la facultate si pentru care lucram ca voluntar."


"Mi-a zis "domnisoara, stati putin ca vreau sa va zic ceva!"
"Mi-a spus ca simte o tensiune pozitiva intre noi."
"Mi-a propus sa avem un contract social. Atunci cand am spus imediat ce mi s-a intamplat, unor colege, eu am fost izolata."

Postarea tinerei a starnit reactii in lant. Mai multe voci aduc acuzatii grave aceluiasi profesor universitar, dar sunt si altii in vizor.
Campania #metoo a devenit intr-un timp record un fenomen mondial. Milioane de femei povestesc fara perdea prin ce clipe teribile au trecut. Printre ele si foste sau actuale gimnaste. Tatiana Gutu s-a decis sa vorbeasca dupa doua decenii de tacere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Acesta este actul meu de curaj dupa 27 de ani. Acesta este povestea mea de Cenusareasa. El m-a abuzat in la Stuttgart, in 1991. Vitaly Scherbo, tu esti monstrul care m-a tinut in propria mea inchisoare, care m-a facut sa-mi fie frica multi ani."

Dupa mai bine de doua decenii, Tatiana Gutu, o legenda a gimnasticii, si-a facut curaj sa vorbeasca despre scenele cumplite care i-au marcat viata.



Sportiva cu origini romanesti, medaliata cu aur la jocurile olimpice, sustine ca ar fi fost victima unui abuz pe cand avea doar 15 ani.

Cel acuzat este fostul sau coleg de echipa... Vitali Scerbo din Rusia, multiplu campion, medaliat si el la olimpiadele europene si mondiale.

"Stiu ca o sa negi, dar detaliile mele sunt mai puternice decat cuvintele tale. Sunt mai puternica decat oricand, nu ma mai poti invinge. Iti voi supravietui si voi sprijini pe oricine vrea sa vorbeasca despre tine."

Ba mai mult, fosta gimnasta sustine ca toti din jur stiau de abuzuri, dar, de frica, nimeni nu vorbea despre asta.

Marturiseste si gimnasta americana McKayla Maroney, care isi incepe destainuirile prin a spune ca... nu se intampla doar la Hollywood. Se intampla peste tot. Oriunde este o pozitie de putere, pare ca exista posibilitatea unui abuz.
Iar... ei i s-a intamplat de cand avea 13 ani si pana s-a lasat de sport.
La Londra, de exemplu, chiar inainte ca ea si echipa sa castige medalia de aur. Acuzatul... doctorul echipe de gimnastica a Statelor Unite.

"Cea mai infricosatoare noapte a fost cand aveam 15 ani. Am zburat toata ziua si toata noaptea ca sa ajung cu echipa la Tokyo. Mi-a dat o pastila pentru somn in timpul zborului si urmatorul lucru pe care mi-l amintesc este ca m-am trezit cu el, intr-o camera de hotel, primind "tratament".
Atunci am crezut ca o sa mor."

McKayla spune ca a visat sa mearga la Jocurile Olimpice, dar lucrurile pe care le-a indurat au fost inutile si dezgustatoare.

De altfel, Trei foste gimnaste americane si alte 80 de paciente l-au acuzat pe doctorul Larry Nassar de abuz. in iulie, el a pledat vinovat de abuz asupra minorilor si asteapta procesul.

Sub sloganul campaniei METOO, adica SI EU, si impotriva celebrului rapper roman Rimaru s-au formulat multe acuzatii de agresiune si abuz.

Agentia de publicitate la care lucra l-a concediat pe Calin Ionescu, iar anuntul a fost facut public printr-o postare pe o retea de socializare.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si