Marti, 24 octombrie, Draga Olteanu Matei implineste vrumoasa varsta de 84 de ani. Actrita are insa un mare regret, sufera dupa sotul ei, iar aniversarea nu mai este motiv de bucurie.

 

"Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost.

44 de ani am fost foarte fericiţi.

Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el...

Aşa a fost viaţa noastră", a povestit, îndurerată, doamna teatrului românesc, pentru ziarulring.ro.

"Toată lumea se întreabă unde e generaţia tânără. Da` de ce generaţia tânără nu face nimic? Ba da, face, doar că nu este atât de promovată cum am fost noi. Nu merit eu să fiu băgată în seamă, nu sunt un om atât de important. Presa şi publicul trebuie să-şi îndrepte atenţia către generaţia tânără.

Trebuie să vă ocupaţi de oamenii din generaţia dumneavoastră.

 

Nu vă mai ocupaţi de o babă văduvă care şi-a trăit traiul, şi-a mâncat mălaiul. Da, las ceva în urma mea... Am făcut-o cu toată inima şi le mulţumesc tuturor celor care m-au primit în casele lor.", a mai spus indragita actrita. 

Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si