Jurnalistul Gruia Andronic si-a pierdut viata aseara, dupa ce a fost implicat intr-un accident pe strada Buzesti din Brasov. El a incercat sa traverseze neregulamentar strada si a fost lovit in plin de un sofer care nu a mai putut face nimic ca sa evite impactul. Lovitura i-a fost fatala barbatului care era casatorit si avea doi copii, scrie cancan.ro. 

Rudele, prietenii si colegii sunt in stare de soc, iar pe retelele de socializare au aparut comentarii in memoria lui Gruia Andronic, unul dintre cei mai buni jurnalisti de radio din Brasov.

“Dumnezeu sa te odihneasca in pace, prieten drag!”, “Dumnezeu sa te ierte si sa te odihneasca in pace! Condoleante familiei.”, “Dumnezeule, ce trist! R.I.P, omuletule drag!” sunt doar trei dintre mesajele lasate de prieteni pe pagina lui de Facebook.

Tragedia care a lasat doi adolescenti fara tata si o sotie indurerata a fost relatata de una dintre colegele sale intr-un mesaj emotionant.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

“Avea 15 ani cand a venit prima oara la radio… A venit la «Deschideti-va sufletele».

Abia imi luasem si eu zborul in unda in acea vara magica de ‘93. Zicea ca se pricepe la ale sufletului. Si ca a suferit mult. Ca toate fetele din liceu ii cauta sfatul. De fapt ii cautau prezenta.

Asa il am in minte pe Gruia. Adolescent rebel si foarte talentat. Harnic si perfectionist pana la manie. Indragostit de Michael Jackson pana la ultimul atom, Gruia isi gasea in vara aceea o alta mare dragoste: Radio Brasov. I-a fost voce. Si director de programe. A crescut la radio si a fost mereu impecabil pe post. Maturizat prematur de suferinta accidentului de la 7 ani in care isi pierduse ochiul, Gruia a fost si camaradul de nadejde si seful «de gasca».

Ne revedeam an de an la intalnirea pinguinilor Radio Brasov. Si vorbeam si speram ca undeva, candva, vom mai colabora.

A fost printre primii care m-au sunat cand mi-au incendiat masina. Avusese si el probleme cu astfel de ipochimene si mi-a spus: «eu iti doresc mult noroc, ca ai nevoie, de la politie mici sanse, dar nu te fac pe tine niste interlopi... »

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Exact la doua saptamani o veste stranie fulgera in noapte si ne aminteste cat de fragili suntem: a murit Gruia… In decembrie facea 40 de ani. Doi copii minunati si o splendida sotie raman sa-i planga trecerea meteorica prin lume.

Ramas bun, voce de aur Radio Brasov! Stii cum am zis la ultima intalnire, in septembrie: Ce Radio Brasov a unit, nimeni sa nu desparta!” ,a scris Onelia Pescaru, fosta colega de la Radio Brasov, potrivit newsbv.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si