Politistul aflat la pamant, care abia mai poate sa-si miste piciorul, ar fi fost agresat nu de unul, ci de 4 indivizi. ba chiar unul dintre agresori e cel care-l filmeaza pe agent si il ironizeaza.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totul a inceput dupa ce niste localnici au sunat la 112. Erau ingroziti ca vecinii lor le arunca cu pietre in locuinta si le distrug gardul. Politistii veniti sa aplaneze conflictul s-au trezit si ei luati la tinta.

"Un cetatean din comuna Spineni a cerut interventia organelor de politie pentru a aplana un conflict. Locuinta sa a fost atatcata cu pietre de un grup de persoane, aflate sub influenta bauturilor alcoolice. Politistii au intervenit prompt, au incercat sa aplaneze conflictul, dar se pare ca in urma interventiei dumnealor s-au ales cu agresarea celor 3 politisti, unul dintre ei avand o fractura dubla"

Politistii au deschis un dosar penal iar cei 4 suspecti au fost arestati preventiv pentru 30 zile.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si