Emilian Cotoi a murit duminica dimineata, in jurul orei 03:15, dupa ce masina in care se afla, condusa de un prieten care consumase alcool, a intrat pe contrasens, a lovit un autoturism parcat si apoi s-a rasturnat, scrie cancan.ro.

E jale mare in familia tanarului! La doar o zi dupa tragedie, batranul sau tata a facut infarct. Emilian, care mai are doi frati, nu a fost inca inmormantat.

Trupul neinsufletit al tanarului a fost depu la Biserica "Sf. Dimitrie cel Nou" de pe Ramnicu-Sarat, vis-a-vis de TUG.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Emilian si-a filmat moartea
Cu putin timp inainte ca prietenul lui Emilian, Adrian, sa piarda controlul Skodei, tanarul a facut ce fac foarte multe persoane de varsta lui: a facut un live pe Facebook.

Emilian a vrut sa le arate prietenilor plimbarea prin oras, de pe scaunul din dreapta. Ce e cutremurator, insa, este ca Emilia il intreaba pe prietenul sau unde se grabeste, deranjat ca Adrian merge cu o viteza atat de mare.

Tanarul i-a spus ca o lase mai incet, insa prietenul sau i-a raspuns marind turatia motorului.

"Bosoi, las-o incet", sunt ultimele cuvinte care se pot distinge pe inregistarea de 38 de secunde.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si