Potrivit miamiherald.com, o singura doza de Trodusquemine a inversat complet efectele unor boli, precum diabetul sau cancerul de san, asupra inimii.

Ateroscleroza este afectiunea care cauzeaza cele mai multe infarcturi si accidente vasculare cerebrale. in testele efectuate pe soareci, grasimea din artere a disparut chiar daca cobaii au primit mai multe doze sau doar una singura de Trodusquemine.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Medicamentul functioneaza oprind enzima numita PTP1B, care creste in cazul persoanelor cu obezitate si diabet sau alte afectiuni care includ inflamatii pe o perioada lunga de timp, cum ar inflamatia plamanilor in cazul unor alergii. Pe langa asta, cercetatorii au descoperit ca este stimulata actiunea unei proteine (AMPK), care mimeaza exercitiile fizice si reduce inflamatiile cronice.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si