Anca Verma si sotul ei, Abhishek Verma, vor sa investeasca peste 500 milioane dolari in constructia unui aeroport in Maldive. Ei au primit o invitatie, in acest sens, de la guvernul acestui stat iar grupulk de firme pe care romanca il conduce din calitatea de presedinte: Olialia India si Olialia World a anuntat ca sunt sanse mari sa bata palma pentru realizarea acestui proiect. Noul aeroport din Maldive s-ar numi „Olialia International Airport Maldives”, investitia fiind acoperita 100% de catre grupul romancei, conform presei din Asia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anca Verma a fost Miss Romania in anii 90 si s-a casatorit cu unul dintre cei mai bogati oameni din India, Abhishek Verma. Acesta a facut bani din comertul cu arme, pentru care a si fost anchetat pana recent de catre autoritatile locale.

In cele din urma, toate acuzatiile pe numele lui au fost retrase. In perioada in care miliardarul a stat dupa gratii, afacerile familiei au fost conduse de catre romanca, iar aceasta s-a o miscare foarte buna. Anca a adus in India un brand lituanian de bauturi racoritoare, „Olialia”, pe care l-a dezvoltat in mai multe zone de interes: lifestyle, entertainment, travel, industria bancara, imobiliare si, mai nou, industria aviatica.

In urma cu cativa ani, publicatiile economice aproximau veniturile familiei Verma la peste 3 miliarde de dolari, clasand-o pe Anca in topurile bogatilor lumii peste Ion Tiriac, Ioan Niculae sau Georgge Becali. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si