Doar antena se mai vedea din masina in momentul in care un trecator a zarit-o in apele Lacului Morii. Omul a sunat imediat la 112, temandu-se ca in interior s-ar putea afla vreo victima.

Imediat, pompierii si scafandrii au gonit spre interventie. Dupa minute bune de cautari, concluzia i-a facut sa rasufle usurati.

Cpt. Adrian Dinu, commandant detasament: "In urma cautarilor noastre cu scafandri si celelalte forte participante s-a dovedit ca nu exista nicio persoana in autoturism."

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Asa ca au purces la scos, efectiv, epava din apa. O misiune deloc usoara, pentru ca nu s-a putut folosi decat de forta propriilor brate.

O data ancorata pe mal, masina a devenit un mister. Fara niciun act in interior, parea a nimanui.

"Una dintre speculatii este ca automobilul ar fi fost folosit la comiterea unei infractiuni, iar, mai apoi, faptasii ar fi incercat sa-si spele urmele, la propriu, aruncand masina in lacul Morii.

Si, o posibila dovada in acest sens, este lipsa placutelor de inmatriculare."

Adrian Dinu, commandant detasament: "Este de ceva vreme pentru ca mediul in care a stat si-a pus amprenta asupra ei, e plina de mal, are acea culoare verde, specifica mediului acvatic."

O echipa de criminalisti a fost detasata pe malul lacului, iar primele informatii deslusite arata ca automobilul nu figureaza ca fiind furat, nici din Romania si nici din strainatate.

Identificarea proprietarului, adica urmatorul pas, ar trebui sa le faca munca mai usoara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si