SORIN MIERLEA: pe acest buton pe care apasam scanam codul de bare de post sau care nu sunt de post ne da tot cee ce scrie pe eticheta, daca au celebrele e-uri se albastresc si cand dam un click ne spune daca  are contraindicatii, efecte adverse si in ce dozaj este recomandat.

Aplicatia este gratuita si  vine in ajutorul consumatorilor  care in acest mod pot sa verifice foarte bine etichetele.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

SORIN MIERLEA:  sa fim foarte atenti ca la anumite produse care par a fi de post apare acolo extras sau praf de ou ceea ce nu mai este un produs de post.
 

MULTI romani isi aleg produsele de post in functie de pret si rareori  dupa ce citesc integral ceea ce contin.

"Cred ca important este sa citim ingredientele ...si nu reclama care ni se pune la dispozitie pe fata etichetei. In momentul in care decidem sa cumparam un produs sa nu ne uitam doar la ingrediente sa ne uitam si la efectele nutritionale ...zahar in exces.

Cand discutam de pateuri de tot felul de parizeruri care imita  ...textura miros chiar si gust ...sunt chimicale.

Asadar, in momentul in care alegem   sa  cumparam produse de post  din magazine trebuie sa respectam cateva reguli de baza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si