-VA CERETI SCUZE?
-Pentru ce sa-mi cer scuze?!  
-Dar faptul ca ne-ati facut ciobani...consderati ca e normal? Ca e o atitudine corecta din partea unui senator al romaniei?

Senatorul PSD nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca a vorbit despre jurnalisti folosind expresia "ciobanii astia". Totul s-a intamplat in timpul sedintei de la Comisia de Aparare a Senatului, unde s-a dat avizul pentru achizitionarea de rachete Patriot.

- Ne intoarceti spatele, domnule senator? De ce suntem ciobani, domnule senator, daca puteti sane explicati de ce suntem ciobani!
- Pai v-am mai spus!
-Mai spuneti o data! Si asta va indreptateste sa ne jigniti sau cum?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Senatorul a gasit repede o justificare.

- Cand calcati un om, il imbranciti si il calcati, va cereti scuze, da?- Dar dumneavoastra va cereti scuze ca ne-ati jignit?
- Eu nu v-am jignit! Ne-ati facut ciobani!
- Ati spus "ciobanii astia"! E o meserie onorabila? E o comparatie de bine?
- Meseria de cioban, da, este ca orice meserie din Romania, onorabila!- Pai si meseria de jurnalist cum este? Onorabila, la fel!
- Daca un jurnalist va jignea, domnule senator, cum reactionati?
-Pai m-ati jignit destul

pana acum, dumneavoastra! Cu ce v-am jignit noi, domnule senator?

Senatorul Brailoiu nu este la prima iesire de acest gen. La inceputul anului, in timpul unui discurs tinut de presedintele Klaus Iohannis in Parlamentul Romaniei, senatorul a facut un gest obscen la adresa unui coleg de la alt partid.

Momentul a fost surprins cu un telefon mobil, chiar de catre colegul din Opozitie caruia ii era adresat gestul.


La acel moment, Tit Brailoiu s-a si conformat atitudinii generale a colegilor de partid, care, in semn de protest fata de afirmatiile presedintelui, au parasit atunci Plenul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si