Cantareata Ileana Sipoteanu, vaduva compozitoului Dumitrui Lupu, decedat pe 22 iulie, la 65 de ani, a fost invitata sa cante pe 8 decembrie intr-un restaurant din Madrid, pentru romanii stabiliti in Spania. „Mă gândesc că sună foarte interesant, mai ales că este pentru prima dată când voi cânta Comunităţii de Madrid. Sper să întâlnesc toţi colegii şi prietenii plecaţi în lume şi apreciez dragostea lor faţă de muzica interpretată de mine.

Spectacolul se numeşte ,,Ce mult te-am iubit,, dar noi, te iubim române, oriunde te-ai afla! Besos.”, a postat Sipoteanu langa afisul evenimentului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Pretul unui bilet la spectacolul Ilenei Sipoteanu este de 10 euro, dar organizatorii au anuntat ca spectatorii vor primi fiecare cartele telefonice in valoare de 15 euro, in servicii fiind incluse 400 de minute de convorbiri si trafic de internet de 4 GB. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si