Puiu Maximilian si Stela Popescu

Stela Popescu nu a avut copii, dar, impreuna cu sotul sau, regizorul Puiu Maximilian, a infiat-o pe Doina, nepoata dupa frate a acestuia din urma. 

“Stela a iubit-o din prima pe Doina si intotdeauna a avut cu ea o relatie speciala! A crescut-o si a trata-o cu respect! Drept dovada, i-a lasat si toata averea ei, de la blocul cu trei etaje pana la casele din Bucuresti si cele de la mare! Mereu vorbea despre ea cu dragoste si era fericita ca si fiica sa o iubeste! Nu concepea viata fara ea”

, au dezvaluit persoane din preajma  regretatei actrite!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Pe de alta parte, aceleasi surse sustin ca a existat o perioada in viata celor doua cand relatiile s-au racit, ba chiar certurile au fost extrem de puternice intre ele!

“Totul a pornit de la relatia pe care Doina Maximilan a avut-o cu Radu Gheorghe! In momentul in care fata ei s-a indragostit de actor, Stela a luat foc, si, initial, i-a interzis sa fie cu el! Doina insa a facut ce i-a spus inima si a continuat sa se vada cu artistul, lucru ce a deranjat-o teribil pe mama ei, care nu era deloc de acord cu aceasta legatura amoroasa! Astfel, o perioda, cele doua nu s-au inteles si au avut ceva dispute verbale! In timp, actrita s-a inmuiat, mai ales ca fiica ei a fost ferma pe
pozitie in privinta vietii ei sentimentale! S-au impacat si au redevenit cele mai bune prietene”,
au povestit prietenii Stelei Popescu!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si