In aceasta dimineata, sicriul cu trupul Cristinei Stamate a fost luat de la Teatrul "Constantin Tanase" si dus la capela cimitirului Bellu, acolo unde are loc slujba de inmormantare. Din pacate, putina lume a venit la cimitir sa o conduca pe ultimul drum pe actrita. Doar cativa actori de la Teatrul Tanase si cativa admiratori, prea putini pentru o actrita atat de mare, se afla acum la slujba de la Bellu.

 

 

De altfel, chiar si Alexandru Arsinel a marturisit, in aceasta dimineata, inainte de a pleca la cimitir ca regreta ca a lasat-o singura pe Cristina Stamate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Din pacate, in ultimul timp a fost tare singura. Si la asta suntem si noi un pic vinovati", a spus indurerat actorul. 

 

Aplaudata pana in urma cu ceva timp de spectatorii pe care ii facea sa rada, se pare ca actrita a cam fost uitata si de acestia, dar si de multi dintre colegi. 

La plecarea de la teatrul din Calea Victoriei, sicriul a fost condus de putina lume, iar apaluzele au rasunat timid in fata teatrului. 

De mai bine de un an, Cristina Stamate se retrasese din viata publica, era bolnava si abia se deplasa. Actrita era singura de la varsta de 31 de ani, atunci cand a divortat. Singura a murit, pe un pat de spital!

Sursa: wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si