Un internaut originar din Huntsville, Alabama, SUA, a uimit internetul cu o poveste amuzanta din copilaria sa. Barbatul a scris, pe Twitter, ca, pe cand avea doar 12 ani, iubita sa din acea perioada i-a marturisit ca a ramas insarcinata, citeaza Realitatea.

Kiran, care acum are 21 de ani, a adugat ca raspunsul sau a venit firesc, luandu-si angajamentul ca nu ii va abandona pe cei doi si isi vor creste bebelusul impreuna.

Povestea este cu atat mai amuzanta, avand in vedere ca cei doi nici macar nu se sarutasera, iar despre alte gesturi intime nici nu a fost vorba.

Ba mai mult, spre amuzamentul utilizatorilor retelei de socializare, barbatul si-a mai amintit ca nu a pus la indoiala nicio clipa marturisirea fetei si si-a anuntat chiar si parintii, insa adultii, intelegand, de fapt, cum sta treaba, le-au explicat, pe intelesul lor, cum sta treaba si de ce nu trebuie sa isi faca griji, minora nefiind insarcinata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si