Familia, dar si preotul paroh al bisericii, i-au respectat aceasta dorinta si in septembrie 2015, atunci cand "Tribunul" a murit, priveghiul si slujba de inmormantare au avut loc la biserica situata in centrul Capitalei.

Putina lume stie ca respectivul lacas adaposteste moastele Sf Nicolae. Mai exact, mana dreapta a Sfantului praznuit azi.

Preotul profesor Emil Nedelea Caramizaru, parohul Bisericii "Sfantul Gheorghe Nou", a spus pentru ziarul Lumina: "Mâna dreaptă a marelui ierarh al bisericii noastre este o binecuvântare mare pentru Bucureşti şi pentru toată ţara."

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un atac terorist se pregătea la Budapesta pentru miercuri. Serviciile secrete americane au alertat guvernul lui Viktor Orban- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Preotul sustine ca multi credinciosi care s-au rugat la aceste moaste au avut parte de minuni. "Pe 6 decembrie, o credincioasa bolnavă de cancer de-abia a ajuns la racla sfintelor moaşte să se roage- se ţinea de pereţii bisericii, atât îi era de rău. După o săptămână de la praznicul Sfântului Nicolae, a venit la mine şi mi-a spus că s-a vindecat ca urmare a rugăciunilor stăruitoare", a marturisit părintele Cărămizaru.

Asa ca in apropierea zilei de 6 decembrie, credinciosii vin in mod deosebit la Biserica din centrul Capitalei pentru a se ruga la moastele Sf Nicolae.

Foto: Ziarul Lumina


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si