Desi retetele se deosebesc in functie de regiune, aceasta reteta o poti face oricand si cu siguranta nu vei da gres. Mirodeniile potrivite si organele de porc pe care le vei folosi vor contribui la gustul irezistibil al caltabosului.
Ingrediente:
2,5 kilograme de maruntaie de porc (ficat, rinichi, splina, inima)- Asigurate sa fie cat mai lipsite de grasime.
250 de grame de carne de porc
700 de grame de ceapa alba
1 cana de orez
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro
Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro
4 foi de dafin
1 capatana de usturoi
1 lingura de nucsoara macinata
1 lingura de boabe de ienibahar macinat
100 de grame de untura de porc
sare
piper negru si o lingura de piper boabe
Mate de porc- Extrem de bine spalate.
Mod de preparare:
Se spala bine organele, se despica rinichii si se clatesc de mai multe ori cu apa rece.
Se elimina zgarciurile si bila de pe ficate. Mai multe despre modul de preparare ai
AICI (cevabun.ro)