Colegul nostru, Daniel Nicolaina nu a putut ramane indiferent si a incercat sa rezolve problema. Hai sa vedem ce a iesit! Bulevard sau teren minat? Asa arata acum cateva zile o portiune din soseaua Pipera din capitala!

„Nu pe acolo! Nu pe acolo! E nenorocire! Ia uite frate!”

Gropile de aproape 20 de centimetri adancime i-au blocat pe unii soferi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Usor, usor! Vai de capul meu! A ramas acolo! Incredibil asa ceva! Vaaai de capul meu. Deci,a sta este teren minat! Nu, nu, nu"

Ne-am gandit noi sa rezolvam problema si am sunat la administratia strazillor! Astazi, echipa noastra s-a intors sa verifice daca autoritatile s-au tinut de cuvant!

"Gata, s-au astupat! Uite, vezi ce inseamna sa dai un telefon unde trebuie! La Administratia Strazilor Bucuresti", spune reporterul Dabiel Nicolina.

Nu ezitati atunci cand vedeti nereguli. Decat sa va consumati nervii adresand cuvinte de duh, mai bine faceti o reclamatie care poate rezolva problema!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si