Un focsanean de 43 de ani a fost gasit cazut in sant si lovit, ieri dupa-amiaza. In momentul in care oamenii legii au ajuns la fata locului si l-au intrebat ce s-a intamplat, acesta a declarat ca s-a impiedicat si a cazut singur.

Barbatul mirosea puternic a alcool. Dupa cateva ore insa, un barbat de 37 de ani, militar in cadrul unei unitati din Focsani, s-a prezentat la politie si a declarat ca ar fi acrosat cu masina un barbat, pe soseaua de centura.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Politistii s-au deplasat din nou in zona si au demarat cercetarile. Pe numele soferului a fost deschis un dosar penal pentru parasirea locului accidentului. Urmeaza ca ancheta sa stabileasca, pana la urma, imprejurarile in care s-a produs evenimentul.

 

Sursa: Vrancea24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si