Pavel Laurentiu Durleci, in varsta de 21 de ani, a murit vineri noapte, decesul fiind declarat de catre medicii din cadrul Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Pitesti.
 
Surse judiciare au declarat, sambata, pentru News.ro ca barbatuls a fost adus din Penitenciarul Colibasi in stare critica, iar diagnosticul preliminar stabilit de medicii de la SJU Pitesti a fost acela de asfixie mecanica.
 
In acest caz a fost deschis un dosar penal, iar necropsia va arata cu certitudine cauza decesului, insa prima ipoteza este aceea a unei sinucideri, au precizat sursele citate. 
 
In 2 octombrie, Laurentiu Durleci a fost condamnat in prima instanta la inchisoare pe viata si la plata a 340.000 de euro daune morale rudelor fostei sale iubite, pe care a ucis-o in aprilie anul trecut. Tanarul si-a ucis atat iubita, in varsta de 17 ani, cu care avea un copil, dar si pe tatal si pe buniciul acesteia, pe care i-a injunghiat cu o baioneta. Motivul crimei a fost acela ca tanara, care era ruda cu el, il parasise si plecase la parintii ei. Fratele si tatal lui Laurentiu Durleci, trimisi in judecata in acelasi dosar, au fost achitat si pusi in libertate dupa un an si cinci luni de arest preventiv.
 
Tanarul a contestat decizia de condamnare la inchisoare pe viata, iar primul termen al recursului era stabilit pentru 31 ianuarie 2018, la Curtea de Apel Pitesti. 
 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si