Ingrediente: 
1 crap de 1 kg
3 cepe
2 dovlecei
4 cartofi
1/2 kg rosii
5 catei de usturoi
1 pahar vin alb
1/2 lamaie
4 linguri ulei
sare
 
Mod de preparare:
 
1.
Se curata pestele de solzi, se spala bine, se condimenteaza cu sare si se stropeste cu zeama de la jumatate de lamaie.
 
2. In tava de copt se pune uleiul, se asaza rondele de dovlecei, cartofi si rosii. Se presara un praf de sare, se adauga ceapa taiata julien si usturoiul feliute.
 
3. Se asaza pestele in tava, se toarna vinul, se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor, la foc moderat, circa 30 de minute. Se indeparteaza folia si se lasa 10 minute, pentru ca pestele si legumele sa se rumeneasca frumos.
 
sursa stire
sursa foto
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si