Barbatul a prins-o pe fata de 17 ani pe drum. Ea era insotita de un baiat, care insa a fost lovit de agresor. Acesta din urma a fugit repede si i-a alertat familia.

Agresorul si-a tarat victima in curtea unei sali de sport din satul Rafaila, unde a incercat sa o abuzeze. Salvarea tinerei a venit chiar de la mama sa, care l-a batut pe agresor cu un carlig in zona capului, scrie vremeanoua.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: De ce a atacat Israelul cu forțe terestre Libanul. Premierul Benjamin Netanyahu: ”Trăim momente de răscruce”- wowbiz.ro

Cazul a ajuns si in atentia politistilor, care i-au chemat pe cei implicati la Politia din comuna. Culmea, in fata politistilor, victima a decis sa renunte la acuzatii si sa se impace cu agresorul. Despre agresor se stie ca a furat 8.000 de euro de la taica-su, in urma cu doi ani. A pierdut banii la pacanele, dupa care a fugit in Germania, in pribegie, de teama parintelui sau. S-a intors acasa pe 31 decembrie 2017.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si