Potrivit Parchetului inaltei Curti de Casatie si Justitie, barbatul, din comuna Cornereva, judetul Caras-Severin, si-a ucis copilul, un baiat, in 2002, imediat dupa ce sotia sa a nascut, bagandu-l intr-un sac de plastic si ingropandu-l sub o stanca la aproximativ 200 de metri de casa. Situatia s-a repetat si in 2015, cand sotia sa a nascut o fetita, pe care barbatul a ingropat-o in acelasi loc.

Procurorii Parchetului Tribunalului Caras-Severin au deschis dosar penal pe numele barbatului, pentru doua infractiuni de omor asupra unui membru de familie si a fost arestat preventiv 30 de zile.

Potrivit presei locale, barbatul ar mai avea sapte copii, iar ancheta procurorilor a inceput in urma unei sesizari telefonice.
Arestarea barbatului care si-a ucis doi bebelusi a venit ca o usurare pentru sotia si ceilalti cinci copii pe care i-a lasat in viata. Femeia si pruncii au trait in teroare ultimii 16 ani: nu stiau cine si cand urmeaza la loteria mortii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De altfel, sotia individului nu s-a mai aratat in lume de mult timp si nici nu mai are putere sa isi povesteasca drama.

Localnicii nu banuiau ca in spatele izolarii familiei se ascunde un asemenea secret de moarte. Copiii pe care tatal lor i-a lasat in viata au incercat sa tina taina de teama sa nu pateasca si ei ceva: cel mai mic are 14 ani, cel mai mare- 19, relateza Digi24.

Nicolae Novacescu, primar Cornereva: Copiii sunt printre copiii buni ai scolii, nu lipsesc de la scoala. Nu parea sa se intample asa ceva. Am ramas si noi stupefiati ca se poate intampla in comuna asta.

Mama celor doi prunci asasinati de tatal lor urmeaza sa stea de vorba cu un psiholog, la fel si copiii care au scapat, in speranta ca vreodata vor uita trauma. Cat despre cel care le-a fost calau, il asteapta cea mai grea pedeapsa din lege: 25 de ani de detentie la inchisoare ori intr-un centru de psihiatrie. 

Foto: captura video DIGI24


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si