Atunci cand vine vorba de atacuri verbale, urmatoarele zodii sunt cele cu care ar trebui sa eviti cearta:

Berbec

Pur si simplu, nu o face. Nici nu incerca. Nu conteaza daca au dreptate sau nu, Berbecii sunt luptatori adevarati, iar lupta pe care o duc este de obicei alimentata cu furie si agresivitate. Cand te certi cu un Berbec, te certi cu ego-ul in persoana.

Iar acest ego nu va ceda prea usor. Berbecii sunt persoane inteligente, dar jocul lor nu este niciodata curat.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Balanta

Te gandesti sa te certi cu o Balanta? Fara nicio indoiala, ai sa pierzi, pur si simplu pentru ca acestea sunt “echipate” cu un mecanism de supravietuire ce nu le va permite sa isi arate intreaga putere, astfel ca ele tind sa aiba un comportament pasiv-agresiv.

Te vor invinge, si o vor face cu zambetul pe buze. Balantelor nu le place sa se certe. si nu o vor face. Te vor asculta si vor zambi in timp ce tu te vei certa din rasputeri.

Leu

Ei bine, era de asteptat.

Leii nu suporta sa greseasca. si in cazul lor, problema este mandria. Este adevarat ce se spune, Leii sunt egomaniacii zodiacului, isi doresc sa fie in centrul atentiei si au mereu dreptate. Daca planuiesti o cearta cu un Leu, trebuie sa stii ca acesta te va manipula, atat pe tine cat si cuvintele tale, si te va face sa te simti prost pentru simplul fapt ca le-ai spus.

Citeste mai mult pe elle.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si