Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt, in noaptea de marti spre miercuri, politistii au fost sesizati prin 112 de faptul ca doua persoane au fost ranite dupa ce o arma s-a descarcat.

Astfel, o femeie in varsta de 28 de ani din Slatina, manevra un pistol care ii apartine prietenului ei, ofiter in cadrul SCCO Olt, iar la un moment dat arma s-a descarcat ranind-o pe aceasta la mana, iar pe barbat in zona capului.

Femeia s-a speriat si a anuntat un prieten, in varsta de 38 de ani, din Slatina, de cele intamplate, iar acesta a sunat la 112.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Imediat o echipa operativa s-a deplasat la adresa indicata, iar victimele au fost transportate la o unitate medicala.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt pentru stabilirea conditiilor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

Anchetatorii au precizat ca starea de sanatate a ofiterului este grava, el aflandu-se in coma. De asemenea, pistolul folosit nu este cel de serviciu, ci o arma personala a barbatului, pe care o detinea in mod legal.

"In cursul acestei noptii, in jurul orei 00.54, politistii Inspectoratului de Politie Judetean Olt au fost sesizati, prin apel unic de urgenta SNUAU 112, de catre un barbat de 38 ani, din municipiul Slatina, judetul Olt, cu privire la faptul ca acesta a fost sunat de catre o tanara de 28 ani, tot din municipiu, care i-a comunicat faptul ca, in timp ce manevra un pistol, care apartinea legal prietenului ei, ofiter in cadrul S.C.C.O.
Olt, pistolul  s-a descarcat, ranind-o pe aceasta la mana, iar pe prietenul ei, in zona capului.
 
Imediat o echipa operativa s-a deplasat la adresa indicata, iar victimele au fost transportate la o unitate medicala.
 
In cauza se continua cercetarile, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Olt, pentru stabilirea conditiilor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul", se arata in comunicatul IPJ Olt.
 

Care este adevarul?

Situatia este insa incerta, pentru ca dintr-un comunicat acordat de aceeasi sursa celor de la Mediafax reiese cu totul altceva:

"Un politist din Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Olt a ajuns la Spitalul de Urgenta Craiova, dupa ce noaptea trecuta a incercat sa se impuste in cap, pe fondul unor neintelegeri cu iubita, aceasta din urma fiind impuscata in mana stanga, in incercarea de a-l impiedica pe barbat sa-si ia viata.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Surse apropiate anchetei au declarat ca este vorba despre Bogdan Dumitrescu, din cadrul  Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Olt. Purtatorul de cuvant al IPJ Olt, comisarul Iulian Nicolae, a confirmat ca evenimentul s-a petrecut, in Slatina, noaptea trecuta, politistii desfasurand cercetari pentr a stabili cum s-au petrecut lucrurile cu exactitate.
Purtatorul de cuvant al Ambulantei Olt, medicul Alina Duminica, a declarat ca politistul, in varsta de 33 de ani era in stare grava, dupa ce s-a impuscat frontal in cap, fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenta Craiova. Iubita acestuia a fost impuscata in mana, ea incercand sa-l impiedice pe barbat sa-si puna capat zilelor.

„De la noi s-a deplasat echipajul cu medic, insotit de echipajul SMURD, au preluat de acolo doua victime, care prezentau plagi prin impuscare. Este vorba despre un barbat de 33 de ani, cu o plaga frontala produsa prin impuscare, cu o stare destul de grava si o femeie de 26 de ani, cu o plaga impuscata a mana stanga. Au fost transportati la Spitalul Slatina, iar tanarul a fost transportat mai departe catre spitalul din Craiova”, a declarat Alina Duminica pentru Mediafax.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si