-Se fac cozile astea uriase, lumea se enerveaza, se creeaza stari de tensiune si asa mai departe! Atatea declaratii, parca as face cine stie ce as face, ce infractiune as face! Noroc ca tine soarele cu noi ca daca mai era si ger cum stateam noi aici doua ceasuri? Este incredibil. Eu inteleg ca primaria are nevoie de bani dar nici chiar asa sa faca niste lucruri contra celei mai elementare logici

Daca va intrebati pentru ce mai sta lumea la coada in Romania in anul 2018, va spun acum! Pentru gunoi! Pai, si aici il platiti, nu se mai ia la intretinere? Nu, nu! Nu se mai ia E separat! S-a hotarat in sectorul 4 sa stam la coada asta dementiala. Domnul a stat cica doua ore.

-Mai sta cineva pentru taxa de gunoi aici? Da, toti! Toata lumea! Toti, la gunoi stam! Fir-ar al.... Avem ce meritam! 99 la suta l-am ales de aici! Pai si de ce stati doamna la coada la taxe si impozite pentru gunoi? Pentru ca aici se plateste! Ma vede baiatul meu in America! Taceti din gura, nu fiti mahalagii! Da, da!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Toti locuitorii din sectorul 4 al capitalei vor trebui de acum sa stea la coada la taxe si impozite ca sa-si plateasca gunoiul. Vechea formula in care taxa se trecea la intretinere nu mai e valabila de cand a expirat contractul cu firma de salubrizare. Acum, serviciile sunt in grija primariei care a elaborat o noua formula...

-Asta sfideaza orice logica. Va rog sa filmati si formularul! Deci, in functie de venit...

In functie de venit s-au stabilit aceste fise pe care ni le-au dat sa le completam si noi trebuie sa platim. Daca ai venit peste 2000 de lei trebuie sa platesti mai mult decat cel care are sub 2000 de lei! Este total anormal. E absurd!
-Toata lumea baga pe gura aceeasi materie prima. Nu ala care are 2500 scoate mai mult si ala care are sub 2000 scoate mai putin. Nu!
-Nu este normal! Acum trebuie sa declar! Si daca ma prinde ma ia, ma..

Iar pentru cei care au si calitatea de persoana juridica in cadrul unei firme....

-Tu esti obligat sa ai un sediu. Si iti ia 450 de lei anul trecut pe 10 luni si anul asta cere 900 de lei. Pentru ce? Pentru gunoi?

De cealalta parte reprezentantii primariei sectorului 4 explica taxa.

VIOLETA BOERESCU: Care a fost scopul acestei schimbari ca sa zic asa. Cu peste 2000 si sub 2000. De ce nu se mai ia ca inainte? Practic, in  acest moment s-a avut in vedere o masura prin care sa se vina in ajutorul persoanelor care au venituri reduse.

Primaria mai sustine ca cetatenii pot plati si online pe site-ul celor de la taxe si impozite precum si pe platformele care permit platile online!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si