Miercuri seara, în jurul orei 18:00, un echipaj de tip B2 cu asistenta de la Marghita, a fost atacat si jefuit de un rom din colonia Diosig. Echipajul s-a deplasat la Diosig ca sa ajute un bebelus de doar o luna, care nu se simtea bine.

Când au ajuns,

un barbat de etnie roma a sarit si l-a lovit pe ambulantier peste fata si cap si a furat de la asistenta medicala tableta pe care sunt scrise datele medicale ale pacientilor si prin care se comunica cu medicii coordonatori de la dispecerat.

Ambulantierul si asistenta au reusit sa scape si s-au refugiat la circa 800 de metri – 1 km de locul agresiunii si au sunat la 112.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În foarte scurt timp au sosit doua dube ale politiei cu mascati, care au reusit sa recupereze tableta furata in valoare de 2000 de euro si foarte importanta în munca de zi cu zi a echipajelor medicale de urgenta.

Echipajele Ambulantei Bihor au tinut sa transmita multumiri sefului Politiei Bihor, inspectorul sef Alin Hanis, pentru promptitudinea cu care au intervenit si i-au ajutat pe urgentisti.

Sursa: bihon.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si