Agresorul, fiul uneia dintre ele, abia a fost eliberat din inchisoare, pentru omor. Va avertizam ca urmeaza informatii care va pot afecta emotional.

Individul, care nu s-a linistit nici macar in mainile politistilor, a iesit de curand din inchisoarea in care a stat 7 ani pentru o crima. S-a intors acasa cu gandul razbunarii, spune mama care, de furia lui, s-a refugiat intr-un centru special.

Victima: Cum sa mai stau ca asa imi faceau mainile.
Reporter: Cat v-a batut doamna?
Victima: O luna si doua saptamani venea zi de zi. Nu iesea nici pana la alimentara fara cutit in buzunar. M-a amenintat ca daca ma duc la politie ma omoara ca lui ii da drumul  dar el vine inapoi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Nici macar ordinele de restrictie obtinute de ea si de sora ei, matusa suspectului, nu l-au tinut pe acesta departe de ele. Dupa inca o bataie zdravana, individul a fost luat pe sus de anchetatori.

Madalina Cretu- purt.cuv IPJ Bacau: Politistii au retimnut un tanar de 29 de ani din comanesti cercetat pentru lovire, alte violente, amenintare si nerespectarea masurilor judecatoresti.

Fapta barbatului demonstreaza, inca o data, ca ordinele de restrictie sunt apa de ploaie, victimele nefiind protejate in niciun fel de agresori. O lege mai aspra e acum in discutie.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si