In timpul mandatului sau, sotia sa, Nadia Constantinescu nu a avut prea multe aparitii publice, iar dupa aceea, fosta “prima doamna” a iesit definitiv din vizorul presei.

De altfel, chiar Emil Constantinescu a fost in ultimii ani o prezenta rara la evenimente. Singurele dati in care Nadia Constantinescu a fost vazuta, alaturi de sotul sau, in ultimii ani, au fost evenimentele organizate de Casa Regala a Romaniei. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Asa s-a intamplat si acum. La finalul saptamanii trecute, sotia fostului presedinte al Romaniei a participat alaturi de sotul ei la un pranz oferit la Palatul Elisabeta de Principesa Margareta si Principele Radu.

Nadia Constantinescu a fost jurista, colega de facultate cu Emil Constantinescu, cel care-i este sot de mai bine de 50 de ani si care i-a daruit doi copii: un baiat si o fata.


Emil Constantinescu, in varsta de 78 de ani, este un apropiat al Casei Regale. De altfel, la moartea Regelui Mihai, in decembrie 2017, Emil Constantinescu a avut o declarative emotionanta.  "Trebuie sa fac o marturisire. In cei patru ani ai mandatului meu si dupa aceea, am avut ocazia sa ii intalnesc pe toti membrii Familiei Regale din Europa si din intreaga lume, inclusiv din Iordania. Cred ca Romania a castigat datorita Regelui Mihai.
Pentru ca atunci cand si-a reprimit cetatenia, imediat portile acestea s-au deschis pentru tara noastra"
, a spus presedintele Emil Constantinescu.

 

Foto: Romania Regala
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si