Batranul tata, de 76 de ani, a cerut ajutorul politistilor din Hunedoara si se teme de ce e mai rau.

"In data de 31 ianuarie la Politia Petrosani s-a prezentat un barbat care a rcelamat faptul ca in data de 29 ianuarie 2018, fiul sau Bulbucan Stefan Florin, a plecat cu un microbuz Atlassib din autogara Petrosani spre Deva, cu intentia de a pleca din Deva in Italia, tot cu un autocar apartinand firmei Atlassib, insa nu a mai urcat in autocarul de Italia.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Politia a demarat verificari si s-a stabilit ca in jurul orei 9.00 acesta a plecat spre Deva, in jurul orei 12.30 urmand sa plece spre Italia. A ajuns in Deva, insa de aici nu a mai urcat in autocarul care urma sa plece spre Imola – Italia.

Ultima data cand tatal a luat legatura cu fiul sau a fost in aceeasi zi, (n.r. 29 ianuarie) in jurul orei 12.00, acesta spunandu-i tatalui sau ca se afla in autogara Deva si asteapta autocarul spre Italia. Din acel moment familia nu a mai reusit sa il contacteze si, prin urmare, s-au adresat politistilor solicitand identificarea persoanei”, a precizat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara.

In momentul disparitiei, Florin Bulbucan avea asupra lui bagajele si circa 1500 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si