Pana acum doua saptamani, Daniel Torje (50 de ani), fost membru in grupul umoristic "Voua", a indeplinit functia de rector al Academiei de Politie Alexandru Ioan Cuza. Insa dupa ce a fost acuzat de o studenta in anul III de hartuire sexuala, Torje si-a dat demisia, negand categoric implicarea sa in scandal. "Dezmint categoric orice implicare a mea intr-un astfel de scandal care urmareste plecarea mea din functia de rector.

Din pozitia in care sunt, de angajat al MAI, nu imi este permis sa ies in spatiul public pentru a prezenta toate dovezile ca eu am fost impiedicat sa imi exercit functia de rector si ca am fost supus unor presiuni ca sa renunt la aceasta functie.  in prima sedinta a senatului universitar, imi voi prezenta demisia, pentru ca nu vreau sa tarasc imaginea Academiei intr-un scandal national generat de altii, care vor aceasta functie cu orice pret", a declarat Torje pentru TVR.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

De meserie profesor de sport, Torje si-a depus la eliberarea din functie si ultima declaratie de avere, din care reiese ca in timpul mandatului sau ca rector si-a achizitionat in Capitala un apartament de 88 de metri patrati, impreuna cu sotia, pentru care a facut si doua credite, in valoare totala de 442000 lei. La nivel salarial, Torje a incasat anul trecut 98400 lei, in timp ce sotia Aurora a primit pe 2017 un salariu anual de 70400 lei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si