Cu siguranta ca si tu ai observat ca unii concurenti sunt mai buni ca altii, dar stii care e situatia generala la puncte in ambele echipe? Ei bine, daca nu ai stat niciodata sa calculezi cine si de cate ori a castigat, altii au facut-o.

Fanii show-ului de la Kanal D au postat pe un grup dedicat concursului lista

actualizata in data de 7 februarie, dupa ultimele zile de concurs, cu numarul de victorii al fiecarui concurent.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Ei bine, clasamentul spune ca, daca maine s-ar incheia show-ul, Vladimir Draghia ar fi cel care ar castiga concursul, el acumuland pana acum 41 de puncte. Pozitia secunda este ocupata tot de un component al echipei Faimosilor. Este vorba de Diana Belbita, luptatoarea de MMA acumuland 36 de puncte. Podiumul este incheiat de Giani Kirita. Fostul fotbalist are si el in palmares nu mai putin de 32 de puncte.

Cei mai buni din "lotul" Razboinicilor sunt Mariana si Ionut care au 29, respectiv 25 de puncte si care ocupa pozitiile 4 si 5.

Locurile codase sunt ocupate, evident, de cei mai noi veniti in show, dar din "garda veche", cel care a acumulat cele mai putine puncte este Radu de la Razboinici care are in palmares puncte. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si