Irina Loghin este una dintre cele mai mari cantarete de muzica populara ale Romaniei, dar a avut si ea momente controversate in cariera. Unul dintre acestea s-a petrecut in august 2004, la festivalul Callatis, acolo unde, conform presei vremii, Irina Loghin a facut playback.  „Cu Irina Loghin cap de afis, succesul spectacolului de folclor era asigurat. Numai ca "privighetoarea" s-a facut de rasul festivalului: a lasat banda sa cante in locul ei.

Astfel, a facut dovada lipsei de respect fata de un public fidelizat si de traditie, care, chiar daca n-a platit bilet, nu merita un asemenea tratament”, a scris Jurnalul national despre recitalul Irinei Loghin.

„Uimirea ne-a fost si mai mare cand am vazut ca reputata interpreta nu avea nici microfon, nici lavaliera (n.r.- microfon mic care se agata cu o clema la rever), dar se auzea perfect. Sa fi avut Loghin o voce atat de rasunatoare, incat se putea lipsi de amplificare?! Misterul s-a dezlegat o data cu incercarea de a-i explica publicului, in direct, la emisiunea "Callatis Club", de ce n-a avut microfonul in mana. La intrebarea unei telespectatoare de ce nu a cantat live, Irina s-a fasticit si a gasit cel mai neispirat raspuns: "Nu am facut playback. Nu am avut microfon, pentru ca nu-l suport.

Imi mascheaza fata. Dar am avut lavaliera". Pe cine credea ca pacaleste? Publicul nu e atat de naiv, ca sa inghita o asemenea gogoasa!”, a mai scris ziarul despre prestatia Irinei Loghin.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

„Exista o explicatie: lavaliera era atat de minuscula si de performanta, incat s-a pierdut printre paiete. Cum Loghin nu se pricepe la tehnica, a omis un detaliu esential: lavaliera nu se foloseste decat in studio. In nici un caz pe scena, unde bate vantul si se aude orice fasait. Asteptam ca Irinei Loghin sa-i creasca nasul ca lui Pinocchio. Nu intelegem totusi de ce n-a cantat pe bune. Si-o fi pastrat vocea pentru nunti si botezuri...”, a mai notat ziarul despre playback-ul pe care l-a facut Irina Loghin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si