Preotul Razvan Bumbu din Valeni, judetul Vaslui, a fost unul dintre cei care au fost acuzati ca ar fi incercat sa-l santajeze pe fostul episcop al Husilor, cel care este cercetat de relatii sexuale cu minori. Dupa scandalul imens din vara anului trecut, preotul Bumbu nu a mai fost lasat sa profeseze ca preot, el aflandu-se acum sub control judiciar

Curtea de Apel Iasi a respins, zilele trecute, cererea lui Razvan Bumbu de a fi lasat sa profeseze ca preot in parohia din Valeni, unde credinciosii au declarat ca il asteapta sa le slujeasca, scrie publicatia Vremea Noua.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Preotul Razvan Bumbu a fost acuzat, alaturi de alti doi prelati, ca ar fi incercat sa-l santajeze pe fostul episcop, cel care acum este  cercetat penal pentru acte sexuale cu minori.

Conform procurorilor,

preotul Razvan Bumbu si Gheorghe Damian, preot de caritate la Spitalul Judetean Vaslui, ar fi cerut episcopului 50.000 de euro pentru ca un film compromitator cu atunci episcopul Corneliu Barladeanul sa nu ajunga pe masa Sinodului Mitropolitan.

Corneliu Barladeanul s-a retras din functia de episcop in august 2017, la presiunile superiorilor, în urma unui scandal sexual, considerat cel mai mare de pana acum din istoria Bisericii. Demisia lui a venit dupa ce in presa a aparut unul dintre filmuletele cu care acesta a sustinut ca fusese santajat.

Desi mai marii Bisericii l-au recunoscut in imaginile respective pe Corneliu Barladeanul, acesta nu si-a recunoscut faptele, spunand ca totul este o inscenare.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si