Jocul a fost unul fara istoric, Faimosii castigand fara drept de apel, cu 10-5, asa ca, dupa 8 zile de locuit in baraca, urmeaza sa se instaleze in casa. La finalul duelului castigat, Giani Kirita a facut niste dezvaluiri frumoase. El a spus ca a simtit ca nu putea pierde in ziua in care fiul sau, Marco, isi sarbatoreste ziua de nastere. La final, el, alaturi de intreaga echipa, i-au cantat "La Multi Ani".

Si fanii show-ului difuzat de sambata pana marti de la 19:45 la Kanal D au raspuns pozitiv la acest lucru si pe retelele de socializare au fost postate imagini cu Giani Kirita alaturi de cei doi copii ai sai, imagini care au fost insotite de urari de "La Multi Ani!" pentru Marco.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

O astfel de postare a strans sute de like-uri din partea fanilor, lucru de care, daca ar putea sa vada, Giani ar fi mandru si emotionat.

Nu rata nicio editie a Exatlon Romania, show-ul de la Kanal D care a cucerit toata tara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si