Astfel, dupa ce a vazut mesajul facut public pe contul de socializare, Dorina a reactionat dur: ”Baaaa, da' mai opriti-va oleaca, nene! Sa auzim si noi daca nu scartaie planeta cand se-nvarte. Copiii nu se duc la scoala zilele-astea, da. Copiii astia, nu aia de-acu 40 de ani. Astia de-acu sunt altii. Altfel. Vad pe aici atatea copilarii fericite traite-n sanatate-n comunism, cat n-am vazut pisici in cei 3 ani de cand ma dau p'aici.

si ia uite, colacul peste pupaza este asigurat de un smenar tv de alba-neagra care s-a apucat de cronica de film de arta. Ba, scartaie ceva”, a scris actrita intr-un mesaj publicat pe Facebook.

Zilele trecute, Dan Negru a facut public un mesaj extrem de dur la adresa peliculei premiate cu Ursul de Aur:  "Bagati-va “Ursul de aur” in fund! Daca as posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul. O femeie incearca sa-si vindece frigiditatea platind un barbat sa se masturbeze in fata ei. si ala sta si se masturbeaza. Iaca filmu’. stiu, nu inteleg eu masturbarea ca arta. Dar toti “Ursii de Aur” fac sali goale de cinema, filme ieftine cu curve si injuraturi vandute fraierilor drept arta. Pe piata libera, sunt falimentare, n-au public. Bagati-va “Ursii” in fund!", a fost mesajul postat de prezentatorul TV. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sursa: Wowbiz

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si