In urma cu doi ani, Ionut a fost lovit in ochiul stang, de catre un copil – si de atunci poarta ochelari. Incidentul s-a repetat, din pacate joi, 23 februarie, la acelasi ochi, declansat insa de unul din cei doi frati – colegi de scoala cu el – care-i poarta copilului sambetele: a fost lovit, cu o minge de oina, in ochiul bolnav, ajungand in spital pentru cinci zile, cu vederea si mai slabita, relateaza Gazeta de Cluj.

“Joi, echipa in care joc a batut din nou, la fotbal, echipa lor, chiar daca ei sunt mai mari decat noi cu un an. Nu le-a convenit acest lucru si fratii m-au urmarit pe autobuz. Iar in statie, cand eram deja aproape de casa, unul dintre ei a aruncat dupa mine cu o minga cu nisip (n.n. – o minge de oina) si m-a lovit, rau, in ochiul bolnav”, a povestit baiatul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mama copilului spune ca imediat dupa incident l-a dus pe baiat la Spitalul Municipal Turda, unde medicii l-au internat de urgenta si l-au retinut pentru cinci zile in spital.

“A fost afectat, in interior, ochiul.

Am fost si la politie, unde am facut o sesizare in acest sens si vom depune plangere impotriva celor doi frati, ca sa se ia masuri. De la fotbal l-au lovit, pentru ca al meu e mai slabut trupeste si acesta a fost modul lor de razbunare  fiindca au pierdut. Asa nu se mai poate, noi am tot rabdat, dar acum rabdarea s-a sfarsit, i-am dat pe cei doi frati la politie! Acum mergem la “lege”, numai ca sa-l lase odata in pace”, a spus femeia pentru sursa citata.

Curand, copilul este consultat de medici si dupa cateva minute se intoarce cu un certificat in care i-au fost recomandate patru zile de ingrijiri medicale, potrivit Turda News.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si