Cei doi frati au fost dati disparuti de mama lor, o femeie din localitatea Varbilaum, judetul Prahova. Ea le-a declarat politistilor ca micutii ar fi fost luati de pe strada chiar de tatal lor, fara sa aiba acordul ei, potrivit observator.tv.

In Bucuresti, micutii au fost gasiti langa Ambasada Greciei.

Conform sursei citata, tatal, cetateanul grec Micheloudachis Georgios, si cei doi copii ai acestuia au fost gasiti de politie in jurul orei 7.30.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„In baza semnalmentelor, barbatul si cei doi copii au fost gasiti in zona Ambasadei Greciei. A fost legitimat dupa care, impreuna cu minorii, a fost condus catre sectia de politie”, a declarat Georgian Enache, purtatorul de cuvant purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei.

In fata autoritatilor, cetateanul grec a marturisit ca nu stia ca este cautat de politie.

„A urmat instructiunile, fiind foarte cooperant”, a mai spus Georgian Enache, purtatorul de cuvant purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei.

In acest caz, politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de lipsire de libertate si nerespectarea hotararilor judecatoresti, scrie cancan.ro.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si