Lucian Stinci locuia in Croydon, Londra, alaturi de o alta colega de casa, o profesoara de 36 de ani, tot romanca, Florina Pastina. Barbatul facuse o pasiune pentru femeie si a incercat sa aiba o relatie cu ea, dar fara succes.

Anchetatorii au descoperit ca acesta montase camere video in dus si in diverse locuri din casa si ii urmarea tinerei profesoare orice miscare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In ziua de 19 iulie 2017, Lucian a luat mai multe droguri, dar si cateva pastile de viagra si a urmarit o serie de filme pentru adulti. Apoi, cand Florina a venit acasa, acesta a macelarit-o cu un ciocan. I-a aplicat sase lovituri in zona capului si a lasat-o fara suflare.

Dupa ce a omorat-o pe ea, el si-a indreptat furia catre doua nepoate ale tinerei, Nicholas Hellen si Claudia Pastina, ambele de 25 de ani.

Din fericire, fetele au scapat cu viata, dar si ele au avut nevoie de ingrijiri medicale.

Judecatorii urmeaza sa dea in cursul zilei de astazi o sentinta impotriva lui Lucian si toata lumea spera ca el va fi condamnat pe viata pentru fapta sa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si