Camerele de supraveghere aflate in scara blocului surprind tot atacul. Agresorul o astepta pe copila in fata scarii. O ajuta sa deschida usa si o intreaba ceva, ca fata sa nu se opuna cand intra cu ea in bloc. Fetita pare sa simte pericolul si se indeparteaza rapid. Ajunge pana in fata liftului. Recidivistul ramane cateva secunde la usa din fata scarilor. Ii adreseaza alte intrebari si brusc se repede la fata.

O inghesuie intr-un colt si incepe sa o atinga.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In tot acest timp agresorul tine in mana o lopata. Fetita ingrozita abia daca mai reactioneaza. Reuseste sa scape din mainile agresorului si incearca in prima faza sa fuga din scara. Barbatul se indreapta iar amenintator spre copila. Fata gesticuleaza, se indeparteaza si se apropie de scari.

Acesta este momentul in care copila a povestit politistilor ca de la primul etaj a coborat un vecin. Speriat, individul renunta la atac si pleaca.

In ciuda faptului ca unchiul fetei a pornit imediat in cautarea suspectului de agresiune, acesta avea sa fie prins abia dupa 5 zile. In acest moment este arestat preventiv pentru 30 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si