Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci, "TIAD", a organizat, minutios, un simpozion foarte important cu tema "Logistica moderna- mai mult decat schimbul eficient de marfuri si informatii, gestionarea inteligenta si sustenabila- solutii pe termen lung".

Excelenta Sa Osman Koray Ertas (mijloc) a cuvantat la un simpozion important organizat de Asociatia Oamenilor de Afaceri Turci

La eveniment au participat nume importante din mediul de afaceri, dar si Excelenta Sa Ambasadorul Republicii Turcia Osman Koray Ertas.

Diplomatul a tinut mai multe cuvantari despre importanta transporturilor si logisticii.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

" Abia la a patra editie a panelului organizat de TIAD am reusit sa atingem subiectul transporturilor si logisticii. Poate este firesc ca s-a intamplat asa, noi fiind tentati sa vorbim mereu despre dezvoltarea economiei, despre relatiile economice sau despre bunastare si uitam sa ne referim la logistica si transport pe care practic se bazeaza toate cele enumerate mai sus", si-a inceput discursul Excelenta Sa Osman Koray Ertas- Ambasadorul Republicii Turcia in Romania.

Domnul Murat Demiray, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci (TIAD) a luat de asemenea cuvantul, subliniind importanta transporturilor si a logisticii. Au urmat la microfon mai multi oameni de afaceri influenti, iar evenimentul s-a terminat cu o jumatate de ora de discutii libere, cu intrebari si raspunsuri. Simpozionul a fost gazduit de un hotel de lux de pe Calea Victoriei. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si