Vladimir Emil Visoianu a fost numit Director General al Administratiei Fondului Imobiliar  in luna ianuarie prin detasare de la o firma privata si urmeaza sa primeasca un salariu de 14.000 lei pe luna. Administratia Fondului Imobiliar este o companie finantata integral din bugetul local al Municipiului Bucuresti, care are ca obiect de activitate administrarea, vanzarea, repararea si intretinerea fondului imobiliar aflat in proprietatea statului si a Municipiului Bucuresti.

De profesie avocat, Vladimir Emil Visoianu a declarat venituri zero in declaratia de avere pe care a depus-o la investirea in functie (acestea se depun pentru anul fiscal anterior incheiat la 31 decembrie). Directorul din primarie nu are bani in conturi, obiecte de valoare si merge cu o masina veche de 8 ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu toate acestea, in declaratia de avere apare un contract de credit de 150.000 euro incheiat in 2017, dar si o datorie la Ministerul Finantelor Publice (tot din 2017), tot de 150.000 euro, ambele scadente in 2045. De asemenea, el spune ca anul trecut i-a transferat suma de 10.367,12 euro unui anume Vasilescu Eugen Silviu.

Vladimir Emil Visoianu locuieste intr-o

casa de 154 mp in comuna Bragadiru cumparata prin credit bancar in 2017. El mai detine 1/3 dintr-o casa de 40 mp in judetul Constanta, precum si alte 5 terenuri (intravilan si extravilan) in acelasi judet, toate primite mostenire. El este actionar la o firma care administreaza un teren de fotbal sintetic si e membru in Asociatia Metropolis Bucuresti. Visoianu a avut legaturi cu PMB si in trecut, el reprezentand institutia in cateva litigii in calitate de avocat, intre 2013 si 2016.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si