Simona Catrina a avut parte de o suferinta cumplita in ultima perioada a vietii, dupa ce fusese diagnosticata cu cancer. Facuse o dubla mastectomie, avea ciroza si facea tratament la Fundeni, avea si diabet. Spera insa ca va invinge bolile, era optimista, stare care o transmitea si prin postarile sale pe paginile de socializare.

Isi facuse publica povestea si suferinta si foarte multe persoane erau alaturi de ea, credeau ca optimismul ei va invinge suferinta.

Pe 3 martie anul trecut, inima Simonei a cedat. A facut un stop cardiac in somn, iar Doru, sotul ei, care era langa pat, a resuscitat-o, a chemat salvarea, insa totul a fost in zadar.

Doru Roman, cel care ii fusese alaturi clipa de clipa in suferinta, s-a prabusit. A ramas doar el si Mosmondelul, catelul de care Simona era atat de atasata. Nu a gasit inca puterea sa mearga mai departe, sa treaca peste suferinta si peste singuratate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

"Sunt resemnat. E cel mai potrivit termen. Am trecut de faza de negare, stiu ca trebuie sa traiesc fara ea", a povestit Doru Roman intr-o emisiune tv.

 A reusit sa nu cada definitiv cu ajutorul prietenilor apropiati, care nu l-au lasat singur. Intr-o emisiune tv, Doru spune ca nu poate sa se gandeasca la alta femeie, nu vrea companie, pentru ca nici o alta femeie nu o poate inlocui pe Simona Catrina, cea de la disparitia careia a trecut un an. 

foto: Revista Tango. Marea Dragoste


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si