In urma cu multi ani, Tibi Useriu a fost acuzat ca a tras intr-un gardian. La acea vreme, romanul care a castigat pentru a treia oara consecutiv Maratonul Arctic Ultra 6633, de 566 de kilometri, facea parte dintr-o banda de hoti de bijuterii si masini de lux ce actiona in Germania si Austria.

Tibi Useriu a fost acuzat ca a facut parte dintr-o banda de infractori

“La una dintre urmăriri, s-a tras după noi şi noi am ripostat. Atunci s-a întâmplat incidentul când l-am nimerit pe unul dintre gardieni. A fost momentul de panică, nu ştiam ce se întâmplă. Nu am ştiut că am împuşcat un om. Am aflat de la televizor când am fost daţi în urmărire generală. Nici nu ştiam dacă l-am împuşcat eu sau unul dintre complici. Am aflat după analiză că acel glonţ a fost tras din arma mea”, a dezvaluit Useriu intr-un interviu pentru Pro TV.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tibi Useriu a fost acuzat: "Nu a fost un glont tras direct"

Dupa acest incident violent, Tibi Useriu a fost acuzat de tentativa de omor, dar el a explicat: “Nu a fost un glonţ tras direct. Noi, ca să scăpăm din ambuscadă respectivă, ne-am întors şi am folosit armele. Un glonţ a ricoşat dintr-un burlan. Nu a fost cu urmări grave, dar odată ce îndrepţi arma spre un om am fost învinuit de tentativă de omor.”

Tibi Useriu a fost acuzat. A stat 10 ani in inchisoare

Chiar daca Tibi Useriu a fost acuzat si condamnat la inchisoare, el a gasit puterea sa revina. A fost eliberat in 2008, dupa ce a petrecut 10 ani intr-o inchisoare de maxima siguranta din Germania si s-a dedicat curselor extreme. Joi, el a castigat pentru a treia oara consecutiv Maratonul Arctic Ultra 6633, cursa din Canada unde a trebuit sa faca fata unor temperaturi de minus 50 de grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si