Potrivit autoritatilor, femeia ar fi asteptat dupa o cladire, iar la venirea TIR-ului s-a aruncat in fata autotrenului. Soferul nu a mai avut timp sa evite impactul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Surse judiciare au declarat ca femeia de 65 de ani a lasat un bilet de adio, astfel ca politistii incearca sa puna cap la cap toate informatiile si sa stabileasca ce a determinat-o sa se sinucida. Scena de la locul sinuciderii a socat pe toata lumea, politistii care au intervenit la zeci de accidente de circulatie sustinand ca nu au mai vazut demult asa ceva, scrie caransebes.ro. Femeia ar fi scris in bilet ca ii pare rau pentru gestul ei si le-a cerut iertare celor din familie.

Soferul TIR-ului a fost testat cu alcooltestul si nu consumase alcool. A fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpa, desi semnele sunt clare: este vorba de o sinucidere, potrivit sursei citate. 
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si